hoveniersbedrijf-hol

2023-01-16
Johan Hol

Hoveniersbedrijf Hol is al ruim 30 jaar dé groenspecialist in de regio Midden-Nederland. Zelf zijn wij gevestigd in Meteren, centraal gelegen tussen de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant. 

Wij zijn een echt familiebedrijf sinds 1991, waarbij we door de jaren heen steeds verder zijn gegroeid. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor vele diensten omtrent groenvoorziening. Oftewel, onze hoveniers gaan graag voor u aan de slag! Onderstaand zullen we onze diensten verder toelichten.

Groenonderhoud
Of het nou gaat om een grote tuin, een beplant bedrijfsterrein of een prachtig hofje, wij onderhouden graag uw groen. Uiteraard begint het met een zorgvuldig opgesteld onderhoudsplan, waarbij ieder seizoen vraagt om een ander type groenonderhoud.

Terreinbeheer
Hoveniersbedrijf Hol verzorgt ook het groen voor vele bedrijven. Bovendien bent u ook voor terreinbeheer bij ons aan het juiste adres. Van beplanting tot bestrating, wij beheren uw terrein periodiek op vakkundige wijze. Zoals gezegd, zowel voor VVE's als bedrijven.

Bedrijfstuinen aanleggen
Van ontwerp tot aanleg en onderhoud, Hoveniersbedrijf Hol ontzorgt u graag van A tot Z. Wij weten als geen ander dat een bedrijfstuin hét visitekaartje van uw bedrijf is. Daarom zorgen wij dat deze er altijd op-en-top uitziet.

Onderhoud openbaar groen
Wij zijn ook actief voor overheden en aannemers. Naast het onderhouden van openbaar groen, zit u hier ook goed voor bermonderhoud, gladheidsbestrijding en boomonderhoud. Oftewel, het hele pakket. Al 30 jaar zijn wij een begrip in de regio. Voor vele gemeentes onderhouden wij momenteel al het groen, inclusief bermen en bomen. Bent u de volgende? Onze familie staat ook voor uw gemeente klaar.

Tuinberegening aanleggen
Wij leggen zowel beregeningen aan in nieuwe als bestaande tuinen. Ook hierin ontzorgen wij u graag van A tot Z, waarbij een automatische beregening ook tot de mogelijkheden behoort. Het aanleggen van een beregening is vakkundig maatwerk, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw wensen.